125 g bezlepkové mouky Schär Mix B, 10 g tapiokového škrobu, 2 g sušeného droždí, 20 ml olivového oleje, 1 g soli, 90 ml
vlažné vody
Postup
Vše vyhněteme v mixéru a necháme 30 minut kynout. Těsto předpečeme ve vyhřáté troubě na 200 °C asi 8 minut a poté troubu zeslabíme na 180°C. Okraje potřeme olejem, aby zezlátly, poté přidáme ostatní suroviny podle chuti a necháme je zapéct.
Ivetko vynikajici recept konecne krupava pizza 👌 jsem mile prekvapena
Děkuji. Jsem moc ráda, že se pizza povedla 🙂
Zdravím.Chcem sa opýtať,čím môžem nahradiť tapiokový škrob😊
Pokud není, tak můžeš i bez něj. Ale lépe se s těstem pracuje, když se přidá navíc. Pizza je poté podobná té klasické.